Suomi

Luovutusikäisiä pitkä- ja lyhytkarvaisia kissanpentuja

350 €

  • Rotu Roduttomat
Lahti, Lahti, Päijät-Häme

Muokattu alkuperäistä julkaisua:

Vielä

2 mustavalkoista pitkäkarvaista poikaa, 1 pitkäkarvainen musta poika, pitkäkarvainen musta tyttö ja lyhytkarvainen musta tyttö.

Huomenna tullaan valitsemaan taan yhtä mustavalkoista poikapentua ja kyslyitä on todella paljon, joskaan yhtään pentua ei ole virallisesti varattu

Pentujen vanhemmat asuvat samassa taloudessa ja tässä on nyt kolmen emon pennut samaan aikaan.

Olemme sosiaalistaneet pentuja sekä muihin ihmisiin, että myös koiriin. Pennut on opetettu avo-sekä kuomulliselle hiekkalaatikolle ja syömään erilaisia ruokia. Lisäksi pennut on usein madotettu.

Pentujen äideissä on puolet maatiaista, 1/4 osa norjalaista metsäkissaa ja 1/4 osa maine coonia. Näistä ei kuitenkaan papereita ole suoraan mutta emojen äidistä on todistus sen olevan puoliksi norski, puoliksi maine coon. Pentujen isä on isokokoinen musta maatiainen.

Jos sinulla/teillä on antaa pennulle huolehtiva koti, ota yhteyttä VAIN TEKSTIVIESTILLÄ TAI WHATSAPPILLA.


Aiemmasta ilmoituksestani poiketen, keksin keinon, jolla voin koittaa saada halukkaat katsomaan pentuja ja/tai ottamaan pennun/pentuja heti mukaan uuteen kotiin. Mulla siis vakava masennus ja ahdistuneisuushäiriö päällä ja lisäksi rakas mummi kuoli pari viikkoa sitten, niin on ollut aika rankkaa enkä ole edes pystynyt ajattelemaan vieraita tähän taloon enkä puhelimeen vastailuun, siksi vain viestit. Sain väsättyä väliaikaisen "aitauksen" terasille, joten katsomaan saa tulla.
Ikää näillä pennuilla nyt 13 vkoa ja osalla 14 vkoa.

Kokonaishinta 350€ sisältäen 50€ varausmaksun, jota ei palauteta.

Mikäli haluat jo valmiiksi varata jonkun pennun,on varausmaksu 50€ maksettava heti tililleni.

Ilmoituksen numero: 12957903

269 (+26 tänään)
Lisätty: 04.09.2024 20:18
Rikkomusilmoitus